Wednesday, June 29, 2022

Připravit, pozor … Glasses Off

Zobrazit aktuální newsletter na webu.
Populární hudba Vážná hudba Mluvené slovo Film a seriál

Vážení zákazníci,

dnes Vám nabízíme předprodej dvojalba Imagine Dragons či kompilací od IMT Smile nebo Karla Černocha. Taktéž jsme pro Vás připravili speciální kolekci alb od umělců účinkujících na festivalu Colours of Ostrava. Na osmi DVD Vám přinášíme kompletní detektivní seriál Případy 1. oddělení.
Plánujete letní výlety po České republice a přemýšlíte, kam vyrazit? Co takhle navštívit památky a zajímavé lokality, které jsou spojeny s hudbou. Vydat se můžete po stopách hudebních velikánů Josepha Haydna či Františka Škroupa. Navštívíte památky, na kterých se točily nejslavnější pohádky jako Arabela, Tři oříšky pro Popelku nebo Princezna ze mlejna. Vaše putování obohatí hudební ukázky slavných skladeb. Vyberte si výlet za klasikou na ClassicPraha.cz.

Příjemné léto, dovolené a vůbec letní pohodu.

vstoupit do e-shopu
MP3
149 Kč

RODAN

Glasses Off

Na svém hudebním kontě má zatím singl Gone z konce roku 2020 a letošní I Don't Believe in Love. Debutový singl Gone se stal v době vydání velmi úspěšným a díky jeho výbornému umístění v rotacích a v hitparádě Evropy 2 vynesl letos Rodanovi nominaci na Objev roku v Hudebních cenách Evropy 2, a vlivný hudební magazín Headliner ho zařadil mezi objevy pro rok 2021. Následná další vlna pandemie bohužel zbrzdila jeho hudební rozlet. Rok 2022 se ale zdá rokem, kdy RODAN bude chtít potvrdit svůj status, a proto bylo s napětím očekáváno vydání jeho debutového alba Glasses Off. Rodan je z generace, která neřeší žánry, zpívá anglicky, hudebně žije v přítomnosti, ale zároveň ctí poctivý skladatelský naturel. Jeho jasným poznávacím znamením je pak originální hlasový projev. Stejně jako řada dalších začínajících hudebníků získával první ostruhy prostřednictvím pouličního hraní, ale pro jeho hudební rozvoj bylo zásadní setkání s producentem Janem Čechtickým před třemi lety. Čechtický se stal Rodanovi nejenom hudebním mentorem, pomáhal na svět prvním nahrávkám a jejich spolupráce momentálně vrcholí vydáním alba Glasses Off. To obsahuje celkem deset skladeb, u kterých je Rodan téměř výhradním autorem anglických textů, stejně jako hlavním skladatelem kompletního repertoáru. Nahrál rovněž akustické a elektrické kytary. Hostem je pak mladičká talentovaná Isabella Noel, která doprovází Rodana v duetu I Just Lost a Friend. Do studia Čechtický přizval spřízněné spoluhráče převážně z jeho Ohm Square, klávesistu Miroslava Lacka, kytaristu Yardu Helešice, violoncellistu Víta Petráška a v některých nahrávkách se také příležitostně objevuje vokál Charlie One. Výsledkem je pak album, které stírá pomyslné hranice žánrů mezi popem a alternativním písničkářstvím, albem o naději a zároveň plné melancholie. Glasses Off je jedním z nejzajímavějších domácích debutů poslední doby.

Podrobnosti


Tata Bojs


OnLIVE

MP3
229 Kč
Hi-Res
349 Kč
MP4
399 Kč
Podrobnosti

Imagine Dragons

Mercury - Acts 1 &2
(Brilliant Box)

V předprodeji do 30. 6. 2022
2CD
419 Kč
Podrobnosti


IMT Smile


30x30

2CD
749 Kč
Podrobnosti



Karel Černoch


Písně 1967-2007

2CD
449 Kč
Podrobnosti


Různí interpreti


Případy 1. oddělení
komplet

8DVD
599 Kč
Podrobnosti

Shizuka Ishikawa,
Dvořákův komorní
orchestr, Libor Pešek

Houslové koncerty
komplet

V předprodeji do 28. 7. 2022
MP3
269 Kč
2CD
379 Kč
Podrobnosti

George Ezra


Gold Rush Kid

CD
399 Kč
LP
849 Kč
Podrobnosti
fffff

Michal Kindl


Loutka devátá

MP3
209 Kč
CD
349 Kč
Podrobnosti
fffff

Marie Podvalová

Kompletní nahrávky
1939-1950

MP3
269 Kč
2CD
439 Kč
Podrobnosti

Kontakt

SUPRAPHON a. s.
Palackého 740/1
112 99 Praha
IČ: 48038725
DIČ: CZ48038725

Dárkové poukazy

Přinášíme Vám unikátní
možnost darovat hudbu formou dárkového
poukazu.


Populární hudba
Vážná hudba
Mluvené slovo

Toto je obchodní sdělení.
Tento email byl odeslán na adresu yinpong@gmail.com. 
Odesilatelem je Petr Malínský - Supraphonline, supraphonline@supraphonline.cz
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


No comments:

Post a Comment